Terug naar alle recepten

Veggie Tosti 

Ingrediënten:

  • 200 gram Daalder Gerijpte Geitenkaas
  • 8 sneetjes grof boerenbrood 
  • 1 courgette 
  • 1 appel
  • 50 gram pijnboompitten
  • 2 eetlepels honing
  • 100 gram rucola voor garnering
  • 2 eetlepels roomboter 
  • Olijfolie

    Nodig: Grillpan

Bereiding: 

Snijd de courgette en appel in plakjes en schaaf de kaas. Rooster de pijnboompitjes. Bestrijk de plakjes courgette met wat olijfolie. Verhit een grillpan op hoog vuur. Grill de plakken courgette in de pan totdat ze een mooi grillstreepje hebben. Bestrijk de plakken brood aan één kant met roomboter. Beleg de vier sneden brood (Niet de roomboter kant) met plakken geitenkaas. Beleg met de courgette en appel. Leg de boterham met de kant zonder boter op de kaas. Verhit een koekenpan en bak op middelhoog vuur de tosti’s totdat de kaas gesmolten is en ze mooi goudbruin zijn. Leg de tosti’s op een bord en lepel over elke tosti een halve eetlepel honing. Bestrooi met de pijnboompitjes en rucola en serveer direct.  

Deze kaas hebben we gebruikt

Gerijpte Geitenkaas