Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en bewaar ongeveer 500 ml van het kookwater van de pasta. Verhit een beetje olijfolie in een grote koekenpan of wok. Bak de spekjes in een klein beetje olijfolie bruin en knapperig. Schep de spekjes uit de pan met een schuimspaan. Zet weg tot later gebruik. Snijd de champignons in plakjes en rasp de geitenkaas. Bak de champignons in het overgebleven bakvet. Schep deze uit de pan en zet deze ook even weg. Voeg in gedeeltes de spinazie toe aan dezelfde pan en laat deze slinken. Mix de eieren met de crème fraîche, maïzena en geitenkaas. Voeg een ruime kop van het opgevangen (beetje afgekoelde) kookwater van de pasta toe om een dunne saus te krijgen. Voeg de uitgebakken spekjes en champignons toe aan de spinazie en warm deze weer even goed door totdat alles warm is. Voeg de spaghetti en het crème fraîche mengsel toe en zet de hittebron uit. Roer alles door tot dat het een romige saus is geworden. Is de saus iets te dik? Voeg dan nog wat van het kookwater van de pasta toe. Verdeel de spaghetti over 4 borden en serveer direct.
Waarschuwing: dit recept bevat rauwe eieren, hierom wordt het afgeraden voor zwangere vrouwen, ouderen en jonge kinderen.