Nodig: Barbeclette, satéstokjes
Week de barbecuestokjes in een bak met water zodat ze niet kunnen verbranden op de barbecue. Snijd de kippendij in gelijke blokjes. Snijd de steeltjes van de champignons af en snijd de courgette in plakken. Pers het teentje knoflook uit en meng in een kom met de olijfolie, ketjap en sweet chillisaus en laat de kip minimaal een half uur in het mengsel marineren. Pak een stokje en rijg om en om de stukjes kip, cherrytomaatjes, champignons en courgette aan de stokjes, totdat de stokjes voor 3/4e gevuld zijn. Schaaf de kaas in plakken en doe wat plakjes kaas in de barbeclette. Smelt de kaas met behulp van de barbeclette op de barbecue en gril tegelijkertijd de spiesjes op de barbecue. Keer de spiesjes regelmatig. Leg de spiesjes op een bord en giet hierover de gesmolten geitenkaas.
Lekker met een salade van 150 gram blokjes Milde Geitenkaas, 250 gram verse spinazie, 2 vijgen, 100 gram walnoten, 100 gram frambozen, 5 eetlepels honing, wat olijfolie en een snufje peper en zout.