Nodig: Ovenschaal, prikkers
Verwarm de oven voor op circa 200 graden. Rasp de Kaas van de Boerderij Pikant. Pel en snipper de ui en knoflook. Verwarm één eetlepel olijfolie in een kleine pan en fruit hierin de ui en knoflook. Blus af met wijn en laat inkoken totdat er nog circa één eetlepel over is. Voeg de tomatenblokjes toe en breng het geheel aan de kook. Laat indikken totdat er bijna geen vocht meer over is. Breng op smaak met peper, zout en oregano.
Snijd de kipfilet in dunne plakken. Bestrooi de plakken met peper, zout, geraspte kaas en basilicum. Rol de kipfilet plakken op en steek er een prikker in. Verhit wat olie in een koekenpan en bak de kipfilet lichtbruin. Leg de kiprolletjes naast elkaar in een ovenschaal. Giet de tomatensaus erbij. Strooi de overgebleven kaas over de ovenschotel. Plaats de schotel 10-12 minuten in het midden van de oven.
Tip: Lekker met verse pasta