Terug naar alle recepten

Kapsalon met kalkoenshoarma

Ingrediënten:

  • 300 gram Daalder Jong Belegen
  • 750 gram ovenfriet
  • 600 gram kalkoenshoarma
  • 250 gram kerstomaatjes
  • 1/2 komkommer
  • 1 rode ui
  • 1/2 krop ijsbergsla
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Knoflooksaus
  • Sriracha saus

Bereiding: 

Rasp de kaas. Bereid de ovenfriet voor volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat de oven aan staan op 220 graden Celsius. Verhit de eetlepel olijfolie in een grote koeken- of hapjespan en bak hierin de kalkoenshoarma bruin en gaar. Schep de ovenfriet over in een grote ovenschaal. Verdeel de shoarma over de friet en strooi er de kaas overheen. Zet de schaal in de oven. Laat de kaas smelten in ongeveer 15 – 20 minuten. Snijd de kerstomaatjes in partjes, de komkommer in halve schuine plakken, de ijsbergsla in dunne reepjes en de ui in halve ringen. Haal de schaal uit de oven en verdeel er de kerstomaatjes, komkommer, ui en de ijsbergsla overheen. Verdeel wat knoflooksaus en eventueel sriracha over de schotel en serveer direct.

Deze kaas hebben we gebruikt

Daalder Jong Belegen