Terug naar alle recepten

Kaasstokjes

Ingrediënten:

  • 400 gram Daalder Jong Belegen
  • 1 blik cocktailworstjes
  • 150 gram snoeptomaatjes
  • 150 gram blauwe bessen
  • 1 tros rode/witte druiven
  • 1/2 komkommer

    Nodig: 20 satéprikkers, mesje en steekvormpjes

Bereiding

Steek/snijd 20 vormpjes uit de kaas. Snijd de rest van de kaas in blokjes. Snijd de komkommer één keer door de helft in de lengte. Snijd daarna schijfjes van de komkommer, zodat er halve rondjes ontstaan. Rijg om en om ,naar keuze, de cocktailworstjes, snoeptomaatjes, blauwe bessen, druiven, komkommer en blokjes kaas aan de satéprikkers. Let op: Rijg het uiteinde van de stukjes komkommer aan de prikkers, zodat er een ‘bladeffect’ ontstaat. Prik als laatst de kaasvormpjes op de satéprikkers.

Deze kaas hebben we gebruikt

Daalder Jong Belegen