Rasp de kaas. Smelt 25 gram boter in een pannetje en roer de bloem erdoor. Laat de bloem een minuutje meebakken op zacht vuur zodat de bloem niet kleurt. Schenk er 200 milliliter koude melk bij en blijf roeren tot de saus gebonden is. Voeg de kaas toe en laat deze smelten. Roer regelmatig. Breng op smaak met de witte peper en eventueel nog iets zout. Mocht de saus iets te dik zijn, voeg dan wat melk toe tot de gewenste dikte is bereikt. Hou de kaassaus warm.
Snijd de paprika in blokjes en de rode peper in ringen. Snipper de ui en knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui, paprika, verse peperringen en knoflook tot alle groenten wat zachter zijn. Voeg de paprikapoeder toe en bak dit een minuutje mee. Breng alles op smaak met peper en zout. Schep het groentemengsel uit de pan en veeg de pan met een stuk papier schoon. Snijd de biefstuk in hele dunne reepjes en de broodjes doormidden. Verhit wat olijfolie of boter in de pan en bak hierin op zeer hoog vuur de biefstukreepjes aan. Bak de reepjes biefstuk naar smaak raw, medium of well done. Voeg dan het groentemengsel toe en warm dit even mee. Schep de reepjes biefstuk op een broodje en lepel er wat van de kaassaus over. Leg de bovenkant op het broodje en serveer.