Terug naar alle recepten

Bietensalade

Ingrediënten:

  • 200 gram Daaldammer
  • 8 eetlepels pijnboompitten
  • 250 gram baby boerenkool
  • 6 voorgekookte rode bieten
  • 2 peren
  • 100 gram pecannoten
  • 8 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels balsamico
  • Snufje peper & zout

Nodig: Grillpan

Bereiding

Bak de pecannoten in een koekenpan zonder olie goudbruin. Was en droog de baby boerenkool en doe in een grote kom. Snijd de Daaldammer en voorgekookte bieten in grove stukken. Was en snijd de peren in partjes en grill in een grillpan. Voeg alle ingrediënten bij elkaar in de kom, dus ook de pecannoten. Besprenkel met een dressing van balsamico, olijfolie en peper en zout. Mix het geheel goed door elkaar en garneer met pecannoten.

Deze kaas hebben we gebruikt

Daaldammer