Onze Heerlijke Daalder 20+ Pikant

Past in een gezonde levensstijl

Gezond leven

Kaas past prima in een gezonde levensstijl. Vooral deze 20+ Daalder kaas. Hij bevat vitamine A en D en zelfs nog meer calcium dan Goudse 48+ kazen. Wie denkt dat magere kaas minder smaak heeft, heeft het mis! Daalder 20+ Pikant rijpt een half jaar en verkrijgt daardoor een heerlijk, pikante smaak. Lekker scherp, lekker mager.

Voedingswaarde (gemiddeld per 100 gram)

Energie1065 kJ / 255 kcal
Eiwit35.0g
Koolhydraten0,1 g
Vet absoluut13,3 g
Zout2,30 g
Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.

Ingrediënten (20+ kaas)

Gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, stremsel, conserveermiddel; natriumnitraat (E251), kleurstof; annatto norbixine (E160b(ii))

Allergenen

 Koemelk

Herkomst

Deze kaas is bereid in de Beemsterpolder, waar de koeien zoveel mogelijk buiten grazen en op de traditionele manier kaasgemaakt wordt. Zo wordt de wrongel bijvoorbeeld nog met de hand geroerd. Dat maakt deze kaas uniek in smaak en kwaliteit.