Onze Heerlijke Belegen Komijnekaas

Verfijnde smaakcombinatie

 

 

De aparte nootachtige smaak van komijn combineert subliem met de zacht romige delicate smaak van de kaas. Na zo’n 4 maanden rijping is deze kaas lekker pittig van smaak.

 

 

 

 

Ingrediënten (48+ kaas)

 

 

Gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, stremsel, komijn, conserveermiddel; natriumnitraat (E251), kleurstof; bèta-caroteen

 

 

Allergenen

 

 

 Koemelk

 

 

Voedingswaarde (gemiddeld per 100 gram)

 

Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.


Energie1660 kJ / 401 kcal
Eiwit25,4 g
Koolhydraten0,1 g
Vet absoluut32,3 g
Zout1,90 g

Herkomst

Rouveen, Nederland Deze heerlijke Geitenkaas wordt gemaakt in het dorp Rouveen in de gemeente Staphorst. De coöperatieve zuivelfabriek maakt al meer dan honderd jaar deel uit van de samenleving. Er wonen en werken van oudsher veel veehouders, die er een moderne bedrijfsvoering op na houden. Hier wordt op een duurzame wijze geitenkaas gemaakt van geitenmelk uit de wijde omtrek. Het speciale recept voor Daalder Kaas zorgt voor een romige, zachte, unieke Hollandse geitenkaas die het BGA-keurmerk mag dragen, zie https://hollandsegeitenkaas.nl/.