Geduld en geluk
Kaas maken is een precies vak, een ambacht. Maar het is ook een heel geduldig vak want voor het maken van écht goede kaas, moet je wachten. En wachten. En nog langer wachten. Soms wel twee jaar. Net zoals bij onze Daalder Klassiek: een bijzondere, overjarige kaas die jarenlang met liefde omringd wordt in ons eigen pakhuis. Dat wachten hebben wij al voor jou gedaan en dus kun je vandaag nog van Daalder Klassiek genieten. Dat is even geluk hebben!
Energie | 1911 kJ / 461 kcal |
Eiwit | 29,9g |
Koolhydraten | 0,0 g |
Vet absoluut | 37,9 g |
Zout | 2,28 g |
Gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, microbieel stremsel, kleurstof; annatto norbixine.
Koemelk
Deze kaas is bereid in de Beemsterpolder, waar de koeien zoveel mogelijk buiten grazen en op de traditionele manier kaasgemaakt wordt. Zo wordt de wrongel bijvoorbeeld nog met de hand geroerd. Dat maakt deze kaas uniek in smaak en kwaliteit.