Alle tijd
Wat zijn we trots op dit prachtige staaltje vakmanschap. Daalder Exclusief is een mooie, zware kaas die alle tijd heeft gekregen om te rijpen. Dat zorgt voor een unieke rijke en volle smaak. Ook goed om te weten: dit kaasje wordt gemaakt in het Noord-Hollandse dorp Westbeemster, bij CONO Kaasmakers aan de Rijperweg 20 om precies te zijn. Hier wordt het kaasvak gekoesterd en bovendien grazen de koeien er zo vaak als ze willen buiten. De koe is gelukkig, de melk is goed. En goede melk is goede kaas.
Energie | 1724 kJ / 416 kcal |
Eiwit | 27,0 g |
Koolhydraten | 0,0 g |
Vet absoluut | 34,2 g |
Zout | 2,06 g |
Gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, microbieel stremsel, kleurstof; annatto norbixine (E160b(ii))
Koemelk
Deze kaas is bereid in de Beemsterpolder, waar de koeien zoveel mogelijk buiten grazen en op de traditionele manier kaasgemaakt wordt. Zo wordt de wrongel bijvoorbeeld nog met de hand geroerd. Dat maakt deze kaas uniek in smaak en kwaliteit.