Onze Heerlijke Daalder Exclusief

Koe in de wei

Alle tijd

Wat zijn we trots op dit prachtige staaltje vakmanschap. Daalder Exclusief is een mooie, zware kaas die alle tijd heeft gekregen om te rijpen. Dat zorgt voor een unieke rijke en volle smaak. Ook goed om te weten: dit kaasje wordt gemaakt in het Noord-Hollandse dorp Westbeemster, bij CONO Kaasmakers aan de Rijperweg 20 om precies te zijn. Hier wordt het kaasvak gekoesterd en bovendien grazen de koeien er zo vaak als ze willen buiten. De koe is gelukkig, de melk is goed. En goede melk is goede kaas.

Voedingswaarde (gemiddeld per 100 gram)

Energie1724 kJ / 416 kcal
Eiwit27,0 g
Koolhydraten0,0 g
Vet absoluut34,2 g
Zout2,06 g
Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.

Ingrediënten (48+ kaas)

Gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, microbieel stremsel, kleurstof; annatto norbixine (E160b(ii))

Allergenen

 Koemelk

Herkomst

Deze kaas is bereid in de Beemsterpolder, waar de koeien zoveel mogelijk buiten grazen en op de traditionele manier kaasgemaakt wordt. Zo wordt de wrongel bijvoorbeeld nog met de hand geroerd. Dat maakt deze kaas uniek in smaak en kwaliteit.