Vegetarisch gestremd
Net zoals Daalder Milde en Oude Geitenkaas, wordt onze Gerijpte Geitenkaas vegetarisch gestremd. Wat deze kaas eigen maakt, is de rijke en pittige smaak. Dat komt door de specifieke rijpingstijd van zo’n 20 tot 24 weken. Het zorgt voor die bekende geitenkaassmaak, maar dan een stuk intenser. Je moet hem absoluut eens proeven, we snijden graag een mooi plakje voor je af.
Energie | 1620 kJ / 391 kcal |
Eiwit | 23,9 g |
Koolhydraten | 0,0 g |
Vet absoluut | 32,8 g |
Zout | 1,72 g |
Gepasteuriseerde geitenmelk, zout, zuursel, microbieel stremsel.
Geen
Deze kaas wordt bereid in het mooie Overijssel. Al meer dan honderd jaar wordt er in het dorpje Rouveen kaas gemaakt. Met vakmanschap, liefde en een rijke cultuur rollen hier de lekkerste kazen van de band, waaronder deze geitenkazen, die op speciaal recept voor Daalder Kaas gemaakt worden.