Onze geschiedenis

1977

Historie

In 1977 is de basis gelegd voor de formule Daalder Kaas bij de firma Baars Kaas in het Nederlandse Schoonrewoerd. Markthandelaren kochten toen nog rechtstreeks Hollandse kaas bij de zuivelfabriek. Om de kaashandelaren extra van dienst te zijn werd een herkenbare huisstijl voor de markt ontworpen onder de naam Daalder Kaas.

1977
1993

Samenwerken

Nadat Baars Kaas in 1993 de zorg voor de formule Daalder Kaas had overgedragen aan kaasgroothandel Vandersterre, werd de formule Daalder Kaas geprofessionaliseerd. Samen met vijf actieve ondernemers werd de vereniging Daalder Kaas opgericht. Een belangrijk samenwerkingsverband dat is uitgegroeid tot een club van 36 ondernemers die samen op ruim 200 verkooppunten in Nederland, Duitsland, België en Oostenrijk staan.

1993
Heden

De lekkerste Kaas

Samen sterk, dat doe je met een goede formule. Daalder Kaas wil de beste zijn. Garant staan voor topkwaliteit kaas die altijd vers is. Samen met kaasgroothandel Vandersterre selecteren we de beste recepturen voor ons huismerk. Op de markt vinden wij persoonlijk advies en gezelligheid belangrijk, een warm welkom staat centraal. We werken aan vakmanschap en bezoeken regelmatig onze kaasbereiders. Wij verstaan ons vak en helpen je graag kiezen uit ons vele heerlijke kaassoorten. Wees welkom op één van onze markten!

Heden