De markt blijft open

Zaterdag 18 december (jl.) werd Nederland weer geconfronteerd met een complete lockdown. De markt werd door de overheid  gezien als ‘supermarkt in de frisse buitenlucht’ en mag daarom open blijven.

Corona (COVID-19)

Bij Daalder Kaas staan we elke dag met trots voor u klaar. In verband met het Coronavirus worden de nodige maatregelen getroffen zodat u prettig en veilig uw boodschappen kunt doen.

Download hier onze flyer

Bovendien horen we van experts dat aankopen doen op de markt mogelijk zelfs veiliger is dan in de supermarkt;
– geen winkelkarren
– mensen verder uit elkaar op de markt dan in de winkel
– minder kans op besmetting in buitenlucht
– meestal is de afstand tussen marktkramer en klant veel groter dan tussen caissière en klant

Kaas lang houdbaar

Zorg voor elkaar en neem eventueel de boodschappen voor de buren mee die zelf niet naar de markt kunnen. Laat een extra stuk kaas vacuüm verpakken, dan is kaas tot wel twee maanden houdbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Wilt u zeker weten of wij ook bij u op de markt staan of wilt u weten of er bestelmogelijkheden zijn? Bekijk via Markten welke ondernemer er in uw plaats staat. Op hun persoonlijke pagina staat van veel ondernemers een telefoonnummer of een link naar de eigen Facebookpagina met de laatste info. Neemt u gerust contact met hen op. 
Komt u er niet uit? Stuur ons dan een bericht via het Contactformulier. Geef hierbij duidelijk aan welke markt het betreft.

Namens alle ondernemers;
bedankt voor uw begrip en graag tot ziens!